Om os

Handler faktisk mest om dig ...

Vi kom til verden, fordi vi gerne ville give dig en bedre løsning til de årlige portrætter.

Læs mere

Du har helt sikkert mange billeder af dine børn og familie på din mobil. Men ofte forsvinder de i mængden og der ligger de trygt og godt. Lige indtil, at du mister telefonen og backuppen ikke virkede.

Men hvor mange billeder har du, som er i god nok kvalitet, til at du har lyst til at have dem hængende på din væg?

Måske synes du at det er for dyrt at tage forbi en professionel fotograf, for at få taget billeder af børnene. Måske har du opgivet børnenes skoleportrætter fordi de er for dyre, dårlige og ufleksible.

Vores mission

Vores mission er at give alle familier mulighed for at få taget billeder af deres børn, derfor har vi lavet et børneportræt koncept, som kører fra september til og med november. Vi har lyttet til jer forældre, og lavet det fleksibelt og billigt, men i samme høje kvalitet. Det eneste det kræver af dig er, at du kommer ned i studiet med dine børn.

Happy Smiles hele året

Ud over at vores børneportræt kampagne, så kører vi forskellige kampagner hele året rundt, til yderst fordelagtige priser, og igen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Desuden kan du også hyre os til fødselsdage, event i dine børns sport forening, klub eller et helt fjerde event.

Image

Det er ægteparret Mariah & Hallur der ejer Happy Smiles.

Hallur er vores fotograf og ham, der står for hjemmesiden og alt det tekniske. Det er ham I møder i studiet og til div. event fotograferinger.

Mariah er den der holder styr på Hallur og det administrative. Du kan dog godt være heldig at møde hende til event fotografering.

Vi ses!

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Eller ring 8877 5760